Orjaški lignji

Fižol za obrok in pol
Dnevnik
sreda, 25. februar 2015 ob 07:00
Izkušeni ljudje pravijo, da v popustnem času ni boljšega kot ustrezna merica dobrega domačega fižola. Zlasti prav pride tudi tistim, ki se držijo popustnega posta. A fižol v najglobljem bistvu...
 
Parada ribjih okusov – paša za oči in želodec
Slovenske novice
ponedeljek, 23. februar 2015 ob 14:30
Na jubilejnem kulinaričnem dogodku v Grand hotelu Union v Ljubljani smo doživeli omamne ribje okuse; za ples brbončic in estetski užitek ob...
 
To so najstarejša podjetja na svetu
SiOL.net
petek, 20. februar 2015 ob 06:00
Japonska ni samo država z najdaljšo pričakovano življenjsko dobo na svetu, ampak tudi država, kjer deluje največ podjetij, ki so starejša od 200 let.
 
Gostišče Kapušin: morski pes med jagenjčki
SiOL.net
četrtek, 19. februar 2015 ob 06:05
Če se odločite jesti v Beli krajini, poznavalci najbolj hvalijo gostilno v Krasincu.
 
Podkev za srečo in rodnost
Dnevnik
sreda, 18. februar 2015 ob 00:05
“Kaj pravite, da sta nama Neža in Alojzija ob slovesu izročili darilce, ki simbolizira plodnost? Sta pa dekleti za hece,” nam je s prešernim nasmehom dejal Spike Thorne, oče dveh odraslih...
 
Hiša Torkla: istrska večerja ob odprtem ognju
SiOL.net
četrtek, 12. februar 2015 ob 06:01
Restavracija v starem oljčnem mlinu v Kortah postaja najbolj zanimiva kulinarična lokacija v našem delu Istre.
 
Pa pravi kaneloni?
Dnevnik
nedelja, 1. februar 2015 ob 06:10
Ena tistih italijanskih jedi, ob katerih se vsakemu sladokuscu začnejo cediti sline, so kaneloni. A da ne bo hude krvi in da se izognemo nesporazumom, je treba takoj povedati, da kaneloni, kakršne...
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian